Motionsløb søndag den 3. juni

Søndag d. 3 juni er der igen motionsløb I og omkring Veddum

Igen i år samarbejder VIF med Thor motion og samvær om motionsløbet. Vi opfordrer i år alle til at komme rundt på ruten uanset om det er på cykel, til fods eller i løb. 

Overskuddet fra løbet bliver lagt til side til et fælles projekt som er relevant for begge klubbers medlemmer. Læs mere her om i et separat indlæg senere…

Løbet køres fra kl. 14.00 – 16.00. Indskrivning fra kl. 13.00 i klubhuset. Hent et skema i Dagli Brugsen Veddum eller klik her for print selv.

Unge og gamle har alle muligheden for at være med i konkurrencen om præmier og æren, men ikke mindst også muligheden for at gøre en aktiv indsats for foreningslivet i to timer!

Ved dette løb, er det deltagerne selv som skaffer personlige sponsorere. Sponsoren belønner deres deltagers indsat med et aftalt beløb pr. km de cykler eller sponserer et fast beløb.

Vinderne af hovedpræmierne, findes ved lodtrækning. For hver sponsorkrone deltagerne cykler hjem øges chancen for gevinst! Jo flere penge der kommer i kassen jo flere lodder får deltageren i trækningen om hovedpræmien.

Motionsløbet er ikke kun for cyklister!

Motionsløbet er for alle. Har du ikke lige mod på selv at springe på cyklen, så opfordrer vi i år til at man også kan gå eller løbe rundt på ruten. Ellers vil der selvfølgelig stadig være rig mulighed for at finde en deltager at sponsere.

Kaffebord

Under løbet serveres der gratis kaffebord til cykelrytterne og deres sponsorer, så kom og få en hyggelig eftermiddag, enten som deltager eller tilskuer.

Fællesspisning

Efter løbet vil der være pølser & brød samt en øl/vand til alle deltagerne i cykelløbet som tak for indsatsen.

Vi ses på Veddum stadion søndag d. 3. juni.
——————o——————

Regler for cykelløbet:

  • Tilmeldingen til cykelløbet er som enkeltperson.
  • Løbets varighed er to timer med start kl. 14. Indskrivningen åbnes kl 13.
  • Efter hver runde skal deltageren ind til startbordet og noteres, inden der startes på næste runde. Det er deltagernes eget ansvar at hver omgang registreres korrekt.
  • Påbegyndte omgange inden kl. 16 må afsluttes og tæller med i det samlede resultat.
  • Børn under 10 år skal af sikkerhedsmæssige årsager følges med en voksen hele løbet igennem.
  • Der skal altid køres efter færdselslovens regler. Overtrædelser kan medføre udelukkelse.
  • Der uddeles præmier i tre aldersgrupper.
  • Vinderen af hovedpræmien findes ved lodtrækning. Antal lodder i puljen tildeles hver deltager afhængig af deres samlede sponserede beløb ved løbets afslutning.