Cykelløb

Søndag d. 31 maj er der igen cykelløb i og omkring Veddum

Løbet køres fra kl. 14.00 – 16.00. Indskrivning fra kl. 13.00 i klubhuset. Hent et skema i Dagli Brugsen Veddum eller klik her for print selv.

Støt op om byens idrætsforening og vind en oplevelse der varer hele sommeren samtidig kører for et fælles mål.

Unge og gamle har nu alle muligheden for at være med i konkurrencen om præmier og æren, men ikke mindst også muligheden for at gøre en aktiv indsats for foreningslivet i to timer!

Ved Veddum IF’s sponsor cykelløb, er det deltagerne selv som skaffer personlige sponsorere. Sponsoren belønner deres deltagers indsat med et aftalt beløb pr. km de cykler eller sponserer et fast beløb. I år har alle deltagere desuden en særlig mulighed for at skaffe sponsorere. Lokaltelefonen tilbyder at sponsere alle deltagere med 100 kr + 2 kr pr kørt km for hver mobilabonnement deltageren skriver op til at skifte til Lokaltelefonen. Læs mere bag på sponsorskemaet.

Vinderne af hovedpræmierne, findes ved lodtrækning. For hver sponsorkrone deltagerne cykler hjem øges chancen for gevinst! Jo flere penge der kommer i kassen jo flere lodder får deltageren i trækningen om hovedpræmien.

Hovedpræmien er i år Alletiders Nordjylland billetten til hele familien. Præmien der giver adgang til Nordjyllands 3 største attraktioner for familien. Besøg Fårup Sommerland, Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium og få den sjoveste ferie i Nordjylland nogensinde! (Ansvarsfraskrivelse: Veddum IF kan ikke holdes ansvarlig for evt. mangel på sjov og ballade i sommerferien, det er vinderens eget ansvar 😉

Det fælles mål

I år vil det indsamlede beløb blive øremærket til to særlige formål.

Sponsorudvalget arbejder lige nu på at få en måltavle på Veddum stadion. En del af de indsamlede penge fra cykelløbet skal være med til at sikre at måltavlen kan stå klar efter sommerferien.

Det næste mål bliver dannelsen af en arbejdsgruppe der kan forestå en tiltrængt renovering af klubhusets køkken. Renoveringen vil være til glæde for de mange brugere af klubhuset, ikke bare fodboldspillerne, men lige fra de små i dagplejens legestue til pensionisternes omsorgsklub og fællesspisning.

Din indsats som deltager eller sponsor vil blive øremærket, som startkapital for den kommende arbejdsgruppe. Har vi først i fællesskab indsamlet en god startkapital, bliver opgaven med at søge private & offentlige puljer og fonde meget sjovere og det reelle arbejde kan hurtigere komme i gang. Er der nogen der har lyst til mere end bare at cykle for den gode sag, så tag fat i bestyrelsen og fortæl os hvad du kan byde ind med til den kommende arbejdsgruppe.

Cykelløbet er ikke kun for cyklister!

Cykelløbet er for alle. Har du ikke lige mod på selv at springe på cyklen, vil der være rig mulighed for at finde en deltager at sponsere.

Kaffebord

Under løbet serveres der gratis kaffebord til cykelrytterne og deres sponsorer, så kom og få en hyggelig eftermiddag, enten som deltager eller tilskuer.

Fællesspisning

Efter løbet vil der være pølser & brød samt en øl/vand til alle deltagerne i cykelløbet som tak for indsatsen.

Vi ses på Veddum stadion søndag d. 31. maj.
——————o——————

Regler for cykelløbet:

  • Tilmeldingen til cykelløbet er som enkeltperson.
  • Løbet afvikles på to ruter. 1,5 km fortrinsvis for børn og de voksne som følges med børnene, og en 2,5 km rute for de voksne.
  • Løbets varighed er to timer med start kl. 14. Indskrivningen åbnes kl 13.
  • Efter hver runde skal deltageren ind til startbordet og noteres, inden der startes på næste runde. Det er deltagernes eget ansvar at hver omgang registreres korrekt.
  • Påbegyndte omgange inden kl. 16 må afsluttes og tæller med i det samlede resultat.
  • Børn under 10 år skal af sikkerhedsmæssige årsager følges med en voksen hele løbet igennem.
  • Der skal altid køres efter færdselslovens regler. Overtrædelser kan medføre udelukkelse.
  • Der uddeles præmier for flest km cyklet og kr sponseret i fem aldersgrupper.
  • Vinderen af hovedpræmien findes ved lodtrækning. Antal lodder i puljen tildeles hver deltager afhængig af deres samlede sponserede beløb ved løbets afslutning.