Cykelløb

VIF arrangerer igen sponsor cykelløb.

Unge og gamle har nu alle muligheden for at være med i konkurrencen om præmier og æren, men ikke mindst også muligheden for at gøre en aktiv indsats for foreningslivet i to timer!

Ved Veddum IF’s sponsor cykelløbet, er det deltagerne selv som skaffer personlige sponsorere. Sponsoren belønner deres deltagers indsat med et aftalt beløb pr km de cykler eller sponserer et fast beløb. Hent et skema til at registere dine sponsore i Daglig Brugsen eller print selv her fra hjemmesiden. Sponsorskemaerne afleveres ved indskrivningen fra kl 13:00 hvor deltagerne også får udleveret startnummer.

Vinderne af hovedpræmierne, findes ved lodtrækning. For hver sponsorkrone deltagerne cykler hjem øges chancen for gevinst! Der trækkes lod om to hovedpræmier sponseret af Dagli’ Brugsen Veddum og VIF og en lang række præmier fra løbets øvrige sponsore.

Cykelløbet er ikke kun for cyklister!

Cykelløbet er for alle. Har du ikke lige mod på selv at springe på cyklen, vil der være rig mulighed for at finde en deltager at sponsere.

Kaffebord

Under løbet serveres der gratis kaffebord til cykelrytterne og deres sponsorer, så kom og få en hyggelig eftermiddag, enten som deltager eller tilskuer.

Efter løbet vil der være pølser & brød samt en øl/vand til alle deltagerne i cykelløbet som tak for indsatsen.

Vi ses på Veddum stadion søndag d. 25. maj.