Cykel- og motionsløb

Søndag d. 28 maj er der igen cykelløb i og omkring Veddum

I år samarbejder VIF med Thor motion og samvær om løbet. Vi opfordrer i år alle til at komme rundt på ruten uanset om det er på cykel, til fods eller i løb. Vi kalder derfor løbet for et cykel- og motionsløb i år.

Overskuddet fra løbet bliver lagt til side til et fælles projekt. Præcist hvad pengene skal bruges til er ikke endeligt besluttet, men det bliver noget, som kan støtte op om aktiviteterne i begge foreninger. Senere på året bliver planerne finpudset og de to foreninger nedsætter en arbejdsgruppe. 

Løbet køres fra kl. 14.00 – 16.00. Indskrivning fra kl. 13.00 i klubhuset. Hent et skema i Dagli Brugsen Veddum eller klik her for print selv.

Unge og gamle har alle muligheden for at være med i konkurrencen om præmier og æren, men ikke mindst også muligheden for at gøre en aktiv indsats for foreningslivet i to timer!

Ved dette løb, er det deltagerne selv som skaffer personlige sponsorere. Sponsoren belønner deres deltagers indsat med et aftalt beløb pr. km de cykler eller sponserer et fast beløb.

Vinderne af hovedpræmierne, findes ved lodtrækning. For hver sponsorkrone deltagerne cykler hjem øges chancen for gevinst! Jo flere penge der kommer i kassen jo flere lodder får deltageren i trækningen om hovedpræmien.

Det fælles mål

Din indsats som deltager eller sponsor vil blive øremærket, som startkapital for den kommende arbejdsgruppe. Har vi først i fællesskab indsamlet en god startkapital, bliver mulighederne for det fælles projekt endnu større. Samtidig bliver opgaven med at søge private & offentlige puljer og fonde meget sjovere og projektet kan hurtigere komme i gang. Er der nogen der har lyst til mere end bare at cykle for den gode sag, så med dig til arbejdsgruppen eller gi os et tip om godeforslag til hvad pengene skal bruges til.

Cykelløbet er ikke kun for cyklister!

Cykelløbet er for alle. Har du ikke lige mod på selv at springe på cyklen, så opfordrer vi i år til at man også kan gå eller løbe rundt på ruten. Ellers vil der selvfølgelig stadig være rig mulighed for at finde en deltager at sponsere.

Kaffebord

Under løbet serveres der gratis kaffebord til cykelrytterne og deres sponsorer, så kom og få en hyggelig eftermiddag, enten som deltager eller tilskuer.

Fællesspisning

Efter løbet vil der være pølser & brød samt en øl/vand til alle deltagerne i cykelløbet som tak for indsatsen.

Vi ses på Veddum stadion søndag d. 28. maj.
——————o——————

Regler for cykelløbet:

  • Tilmeldingen til cykelløbet er som enkeltperson.
  • Løbet afvikles på to ruter. 1,5 km fortrinsvis for børn og de voksne som følges med børnene, og en 2,5 km rute for de voksne.
  • Løbets varighed er to timer med start kl. 14. Indskrivningen åbnes kl 13.
  • Efter hver runde skal deltageren ind til startbordet og noteres, inden der startes på næste runde. Det er deltagernes eget ansvar at hver omgang registreres korrekt.
  • Påbegyndte omgange inden kl. 16 må afsluttes og tæller med i det samlede resultat.
  • Børn under 10 år skal af sikkerhedsmæssige årsager følges med en voksen hele løbet igennem.
  • Der skal altid køres efter færdselslovens regler. Overtrædelser kan medføre udelukkelse.
  • Der uddeles præmier i fem aldersgrupper.
  • Vinderen af hovedpræmien findes ved lodtrækning. Antal lodder i puljen tildeles hver deltager afhængig af deres samlede sponserede beløb ved løbets afslutning.