Spillerregistrering

Forud for forårssæsonen 2014 lancerer DBU og lokalunionerne en række digitale værktøjer, der skal lette arbejdsbyrden for trænere, holdledere, m.fl.

· KampKlar: Det drejer sig om kommunikationsværktøjet KampKlar, der kan bruges til al den praktiske kontakt mellem træner/holdleder og spillere/forældre om kampe, trøjevask, kørsel, osv.

· Livescore: Det bliver også muligt at kommentere live fra en breddekamp via Livescore, hvor man kan notere udskiftninger, målscorere og dele fotos.

· Elektroniske holdkort: De kendte papirholdkort erstattes af elektroniske holdkort, som kan udfyldes fra KlubOffice eller DBU’s fodbold app til smartphones.

· Elektroniske spillercertifikater: Ligeledes indføres elektroniske spillercertifikater for at lette processen klubberne imellem og sikre de korrekte data.

Alle spillere der bliver registeret i klubben bliver samtidig oprettet som brugere på dbu.dk for at kunne få fornøjelse af alle de nye muligheder. Veddum IF er tæt på at have gennemført registeringen for alle spillere, men hvis du er spiller i Veddum IF eller ASV, og endnu ikke er oprette som bruger hos DBU, så tag kontakt til jesper@veddumif.dk. Det kan jo være du er en af dem vi mangler kontaktoplysninger på.